fredag 14. november 2014

Endelig er det natta

Etter 10 timers arbeid med oppgaven, et par timer på jobb som hjelpelærer og et par timer med familien er nåværende versjon av masteroppgaven sendt til vurdering av veileder. Spennende :)

I dag har skrivingen og samarbeidet vært av ypperste kvalitet. Det skulle man ikke tro med ei så lang økt (som egentlig har vært tre-fire økter) - og ikke i denne krevende fasen av oppgaven. Større deler av konklusjon og innledning er formulert i dag. Og vi venter begge to på at vi skal begynne å krangle om et eller annet, men til nå har vi knapt vært uenige og diskusjonene har aldri vært noe annet enn konstruktive. Jeg sier ikke det for å skryte, for det er ikke alltid oppgavesamarbeid har gått så bra. Oppgaven er (svært) krevende, vi har gjort veldig mye (for mye?), men da er det ekstra gledelig at samarbeidet fungerer utmerket i alle fall. :)

Konklusjonen ender med at vi kommer med forslag til utvidelser av Malmi og Brown sitt rammeverk. Det er å sikte på stjernene, så vi håper veileder blir like begeistret som oss over at vi har tenkt i de baner - og tørr uttrykke det.

Ca 90 sider oppgave + ca 40 sider vedlegg, så veileder har bedt om å få fem dager på seg. Det blir fem dager som i stor grad skal nyttes til andre ting enn masteroppgaven, feks å sette opp nye veggplater på kjøkkenet, barnebursdag, venninne besøk og trening. Vi er jo nesten ferdige. Tror vi i alle fall. Noen setninger og uttrykk hist og her, sammendrag og å flikke på innledning og konklusjon. I morgen er det en måned til innleveringsfristen! Vi skal levere (senest) om 14 dager, slik at vi får forsvaret i desember og min makker får tid til tre andre desembereksamener. Kanskje leverer vi før vår egen frist?

Tenk det a! Ferdig siviløkonom før jul. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar