onsdag 27. august 2014

Jess, da er første utkast sendt til veileder


Definisjonene er halvferdige. Innledningen er helt grei. Litteraturkapittelet er delvis halvferdig, delvis helt greit. Intervjuguiden er nesten ferdig. Det er tilsammen mange sider (4+4+30+10), så jeg håper vi får ålreit tilbakemelding. 
Vi venter med å gjøre mer med dette til vi har fått tilbakemelding fra veileder. 
Definisjonskapittelet er lagret slik at kommentarene vi har skrevet inn (i margen) synes. Innledningskapittelet og intervjuguiden også. Men i litteraturkapittelet står det så mye ræl i kommentarene som blottlegger et til tider svært lavt kunnskapsnivå om det som er skrevet, så der er det bare vanlig tekst som vi har gitt fra oss. Vi kan ikke alt, men det kan vi heldigvis gjøre noe med :) 

I mellomtiden er det metode, spørreskjema (jepp, vi skal ha det også) og tegning av figurer vi bruker tiden på. Og å se etter og søke på jobb. Og scanne gamle eksamensbesvarelser (de kommer her på bloggen etter hvert). 

1 kommentar:

  1. Tilbakemeldingene på definisjonene og innledningen var nyttige. Vi har ment litt for mye selv litt for tidlig, noen definisjoner kunne vi forutsette at leseren kan. Vi fikk tips om utdypning på formålet med oppgaven og noe ekstra litteratur. En del av dårligspråk-kommentarene var allerede rettet opp i. En figur vi har tegnet ble veldig godt likt (flott, for jeg elsker visuell fremstilling av kompleks teori - så det er mange figurer videre i oppgaven).
    Vi har en liten bit igjen å gå med problemstillingen. Den er litt ullen og uklar enda. Bare vi får godkjent spørreskjema/intervjuguide og ser hvilke informanter vi får, så faller det heldigvis mer på plass.

    Nå venter vi på kommentarer på litteraturkapittelet. Han jeg skriver oppgave med likte det veldig godt, så da håper jeg veileder gjør det også.

    Tilbakemeldingene er overraskende detaljerte, jeg trodde vi bare fikk på overordnet struktur og slikt jeg. Det er nesten så vi får kommentar på kommafeil. :o

    SvarSlett