lørdag 1. februar 2014

Jeg har meldt meg på seminar

"Fullmakter og intern kontroll" ved BDO

Det blir interessant! :) 

En fullmaktssstruktur handler om mer enn hvem som kan undertegne kontrakter og hvem som har tilgang til nettbanken.  Fullmaktssystemet er en del av virksomhetens interne kontrolltiltak, men virker også inn på virksomhetens utvikling.  Har du et bevisst forhold til dette?
Fullmakter må knyttes sammen med virksomhetens risiko, ledelsesnærhet og etablert intern kontroll med arbeidsdeling, rutiner og tilgangsbegrensninger i systemer.  Fullmakter består også av mye mer enn beløpsgrenser knyttet til innkjøp.  Få virksomheter har et bevisst forhold hvordan fullmaktssystemet virker inn på virksomhetens utvikling.
Seminaret vil ta for seg en rekke aktuelle problemstillinger mht. fullmakter og internkontroll, og det vil bli vist en rekke praktiske eksempler.  Foredragsholder er partner Morten Thuve i BDO. Seminaret egner seg spesielt for ledere, økonomi- og regnskapsansvarlige, CFO, advokater, og andre som interesserer seg for emnet.  

Kurset er gratis (foruten reiseutgiftene og tiden), så da benyttet jeg sjansen til faglig påfyll utenfor universitetet. 

1 kommentar:

  1. Seminaret/kurset/foredraget var veldig interessant og kjempenyttig! (Nesten) gratis :o Det hele ble toppet med deilig lunsj (salat med and...) på Aker brygge med ei og god studievenninne (fra UMB) :-)

    SvarSlett