fredag 2. september 2011

Eksamensforberedelser

Jobber med eksamensoppgavene (ja vi snakker organisasjonpsykologi, finnes ikke noe annet å snakke om før mandag ettermiddag).

Kom først i gang kl 12 i dag pga et par "ærender". Har tegnet 8 kart. Teknisk sett er det vel tankekart. Men for meg er det oppgavekart.

Tanken var i dag å begynne å skrive oppgavene som gjenstår og så etterhvert gjøre de jeg skal satse mest på. Vel, sånn er det ikke blitt. Det ble tydeligvis litt mer inspirerende å tegne og leke seg med farger og slikt.
Dette er oppgaven om motivasjon... Jeg skulle hatt A3-ark til et par av oppgavene...Dette er vel den værste (mengdemessig på arket). Og den første (om menneskesyn, organisasjonspsykologi, organisasjoner og personlige egenskaper og prosesser opp mot organisasjoners effektivitet).


Det går helt i surr med disse teoretikerne! Maslow, behaviorisme, Hawtornestudiene, kognitivisme, sosial-kognitivisme. Og for ikke å glemme humanisme! Der er jo slått sammen og delt og kategorisert litt hist og her flere av dem alt ettersom hvilket tema man snakker om.
Men dette skal gå finfint!

To dager igjen. Og det er to helgedagedager. Som faktisk kan se ut til å inneholde litt helgeaktiviteter. "Fyll"? Nei, ukeshandling, husvasking, gressklipping, kanskje en kino og gode måltider med hele familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar